Давно відомо, аби в домі з'являлися нові речі та гроші, то обов'язково потрібно позбутися старого мотлоху. Однак, майже у всіх обов'язково вдома є п'ять речей, які заважають розбагатіти.

Щоб привабити гроші потрібно не забувати час від часу оновлювати свої речі, і мова зараз йде не тільки про одяг, передає "radiotrek".

Житлові будинки, фото: Знай.ua

Несправні крани та сантехніка

Як не дивно, коли вода капає із несправного крана, або протікає із тріснутої труби, то витягує грошову енергетику і перешкоджає фінансовій стабільності. Поки ви не полагодите ці речі, накопичити гроші вам не вдасться.

Бруд та пил

Прибирання, скріншот: Youtube

Велика кількість пилу, особливо у кутках, призводить до застою позитивної енергетики у домі. Застарілий бруд заважає залученню грошей та відштовхує фінансову удачу.

Брудні вікна та дзеркала

Якщо у вашому домі світлі та чисті вікна і дзеркала, це сприяє надходженню грошей у дім. Тоді як бруд і розводи на склі притягують бідність.

Статуетки та магніти

Якщо у вашому домі кожна полиця заставлена сувенірними статуетками, а дверцята холодильника повністю заліплена магнітами, то про збагачення можете і не мріяти. Пил, який осідає на цих речах, повністю блокує грошові потоки.

Старий одяг

Одяг, фото "Жіночий світ"

Весь одяг, який прийшов в непридатність, притягує бідність. Саме тому потрібно одразу ж позбуватися таких речей, аби закликати у дім позитив та матеріальне благополуччя.
Нагадаємо, весняні ритуали для залучення грошей: що робити просто зараз, аби розбагатіти. Як залучити щастя та гроші

Раніше Знай писав, гаманець "лусне" від грошей: талісмани, які допоможуть вам казково розбагатіти. Гаманець ніколи не має бути порожнім.
Також Знай повідомляв, екстрасенс шоу "Співають всі!" передбачив, хто з артистів буде "на коні" під час карантину: нічого боятися. Екстрасенс шоу "Співають всі!" розповів, чи чекає Україну новий тотальний карантин

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще