У Чернівцях п'яні "послушники" монастиря з пензликом і Біблією клянчили гроші у перехожих: "На храм..."

На вулиці помітили двох в устілку п'яних молодих чоловіків, які виряджалися в рясу священиків і збирали пожертви нібито для монастиря. Найдивніше, що один з цих "попов" тримав в руках пензлик, саме пензлик для фарбування.

Інцидент у Чернівцях, скріншот: YouTube

Що сталося з героями серіалу "Кадетство": Соболєв безслідно пропав, а Синіцин "підсунув" Малахова

У далекому 2006 році на екрани вийшов серіал, який став справжнім хітом - "Кадетство". Глядачі пройшли шлях дорослішання з улюбленими героями серіалу. Після того як серіал закінчиться, актори знайшли себе в абсолютно різних сферах життя. Олександр Головін, який в 17 років зіграв сина мера міста Максима Макарова, є прикладом успішного просування в професії. Зараз чоловікові 32 роки, і він продовжує бути затребуваним актором.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Кадетство, фото: вільне джерело

Тіна Кароль розповіла про другу вагітність-донечку хоче, щоб Дан Балан її виховував: "Ще раз мамою..."

Тіна Кароль - зірка найвищого рангу в українському шоу-бізнесі, будучи на сцені вже кілька десятиліть. у її житті була справжня сімейна ідилія протягом десь п'яти років, поки вона була одружена з Євгеном Огіром. Від нього у Тіни народився син Веніамін, але вона часто вдавалася до того, щоб заявити про бажання другої вагітності.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Зима подарувала за день місячну норму снігу - до 90 см, міста заблоковані: люди штовхають тролейбуси і сплять в аеропортах

Зовсім недавно в Росії випала рекордна кількість снігу. Там за добу випало більше місячної норми опадів, автомобілісти потрапили у вимушені затори, а працівники комунальних підприємств перейшли на цілодобову роботу, люди власними силами штовхають громадський транспорт, який опинився в полоні біля снігових заметів, а мандрівники були змушені спати прямо на підлозі в аеропорту.

Рекордна кількість снігу, скріншот: Youtube

У Мінсоцполітики розповіли, хто не отримає субсидії в 2022 році, повний список

У соціальному відомстві поінформували, хто не зможе отримати субсидію в поточному році. Плати за ЖКП в "лімітах" прийнятих норм і нормативів, не отримають ніякої соціальної допомоги ті, у кого є квартира, площа якої перевищує 130 квадратних метрів/будинку, площею від 230 квадратних метрів і т. д.

Платіжка. Фото: скріншот Youtube-відео