Автомобільному блогеру вдалося зняти модифікацію "Таврії" в абсолютно новому стані

Серед поціновувачів автомобільної класики найбільший інтерес викликають "капсули часу", які стоять у своїх сховищах десятки років, однак і новіші машини в абсолютно новому стані також мають ціну. Одну з таких машин на своєму YouTube-каналі показав блогер "Roma Urraco", повідомляв Hyser.

ЗАЗ, фото: скріншот з відео

Так, йому в руки потрапила незвичайна "Таврія" в кузові пікап —Заз-110550. Це вже автомобіль далеко не радянського виробництва — він зійшов з конвеєра в 2005 році. Незважаючи на це, за 16 років свого існування Пробіг "Таврії" складає всього 126 кілометрів.

Цей автомобіль був куплений в період, коли" Таврії " користувалися широкою популярністю і були досить бюджетними машинами. "Таврія-Пікап", по суті, була, бюджетним, економічним і досить надійним транспортом для малого бізнесу. Її вантажопідйомність становить близько 390 кілограмів, чого українським підприємцям вистачало.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

За весь час ця "Таврія" виїжджала всього кілька разів, решту ж часу вона зберігалася в сухому і провітрюваному гаражі, за рахунок збереглася у відмінному стані. Наявність антикору зберегло кузов від будь-яких ознак корозії, і з дефектів можна відзначити тільки павутину на днище машини і в її колісних арках.

Під капотом пікапа стоїть 1,2-літровий карбюраторний мотор потужністю 64 кінських сил в парі з механічною коробкою передач. Машина робилася вже на основі "Таврії Нова", тому володіє більш новим салоном, проте він все одно був застарілим на момент 2005 року.

Нагадаємо, що ЗАЗ" Таврія " перетворили на справжню цукерку. Унікальну машину з 70-х тепер не впізнати

Раніше повідомлялося, що в Угорщини натрапили на майже незайману" Таврію": ЗАЗ-1102 в ідеальному стані виставили на продаж

Також, в мережі продають раритетний "Запорожець" за копійки – тільки подивіться на цей колір