Китайська блогерка любить фотографувати своїх собак, проте одна з них постійно "псує" кадр. Про це повідомляє портал thevillage.

Го Кікучі живе в Гонконзі і є власницею чотирьох собак породи шиба-іну: Кіко, Саша, Ніна і Момо. Вона регулярно фотографує своїх псів і виставляє в Instagram. Однак одна з них на ім'я Ніна постійно псує кадр.

Собака постійно закриває очі, позіхає, відвертається спиною. Пес поводиться як друг, який постійно псує кадр.

" яка мила Підбірка😍 😍 😍 😍"; " думаю, вона дає йому якусь команду😂 😍"; " милі новини❤️😍 ✨"; " аааааа, прекрасно! Там, де спиною, особливо 😂❤️"; "це мій чоловік на всіх своїх фотках з друзями"; " він чудовий. Біла ворона 😂 в хорошому сенсі. Треба виділятися і відрізнятися. 🔥 "; "Натягнуті куточки рота у собак часто говорять про дискомфорт. Бачу тут не милих собак, а собак, яким було не ок під час зйомки. А ще сигнали дискомфорту-Облизування і оскал :(", - повідомляють Передплатники.

Нагадавши, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Також портал Знай.иа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Як повідомляв Знай.иа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.