У місті Лесосибирске в Красноярському краї жінка поселила в своїй квартирі цілий курник. Відео з приміщення, де живе пенсіонерка та її пернаті «квартиранти», виклали в соцмережі.

Як повідомляється, сусіди любительки сільського господарства щодня страждали від двох речей: неприємного запаху і постійного кудкудакання.

У приміщенні, як можна побачити за опублікованими кадрами, дуже брудно і панує повна антисанітарія. Кури загадили всі підлоги, в коридорі стоять мішки з сіном і кормом для «улюбленців».

В якості бонусу в квартирі бабусі завелися таргани і миші, які поширилися по всьому під'їзду.

Крім того, з'ясувалося, що власниця курника не проти покурити прямо серед сіна, яке розкидане по всій житлоплощі.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Вона нам село вирішила влаштувати. Ми почали з сусідкою з сьомої квартири воювати з нею, щоб вона курей прибрала, тому що неможливо. Ці миші, ці таргани, взагалі жах, і сморід цей на весь будинок", - поскаржилася сусідка.

Тут вже її сусіди занепокоїлися про власну безпеку. Як виявилося, в 2018 році квартира старенької вже горіла, але тоді загоряння вчасно встигли загасити.

Нагадаємо, пес Дарт 5 днів охороняв труп господаря, поки йому не ввели заспокійливе: відмовлявся покинути рідну людину. Дарт випробував сильний стрес, охороняючи труп господаря-тепер він шукає новий будинок.

Як повідомляв " Знай.ua", намагалися приховати загибель тварини? У притулку "поселили" іграшкового ведмедя, але уважні волонтери вирахували злочин

Знай.ua писав, непосидючий песик витріпав всі нерви господині, але став улюбленцем в TikTok: їсть, як здоровий чоловік, а сам-менше рукавички