У Москві, на вулиці Першотравневій стався неприємний інцидент з 32-річним чоловіком, який згодом опинився в лікарні.

Як виявилося, він не захотів прибирати пролитий сік, а незабаром випав з вікна четвертого поверху, але не випадково. У нього є дівчина, яка замкнула його в квартирі і відмовилася випускати до тих пір, поки він не наведе порядок в будинку після наслідків власної незграбності.

Житловий будинок. Фото: скріншот youtube

Чоловік (Семен) відмовився це робити і вирішив вибратися на свободу через вікно. В якості додаткових інструментів - були дроти від подовжувачів. Але план був зруйнований, коли він зірвався в низ і пошкодив ногу - у нього перелом. Тепер він у лікарні, а ось дівчиною зайнялися представники правоохоронних органів, вони проводять перевірку.

Дівчина, яка закрила 32-річного співмешканця, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Дівчина, яка закрила 32-річного співмешканця, фото: Telegram

Зовсім недавно випадок з падінням з вікна міг статися в Києві. Там 32-річна киянка закрилася з маленьким сином у квартирі і погрожувала накласти на себе руки, стрибнувши з 12 поверху, але не сама... Благо її мама (бабуся дитини) швидко зреагувала, викликала поліцію за адресою і правоохоронці успішно зберегли життя обом українцям. Життю хлопчика нічого не загрожує.

Нагадаємо, українка у пориві емоцій ледь не потягла за собою маленького сина, збираючись "полетіти" з 12-го поверху: копи і рятувальники ледь встигли

Як повідомляв "Знай.ua", після любовних утіх дівчина "каменем вниз" приземлилася на дах авто: підвіконня не витримав

Знай.ua писав, 10-місячний українець опинився в полоні ванни, палець застряг у сітці сифона: рятувальники спрацювали швидко