Як би моторошно це не звучало, але популярні блогери в соціальній мережі Instagram почали все частіше клонувати своїх загиблих тварин заради контенту з ними.

Один такий випадок вже багатьом відомий-29-річна мешканка Каліфорнії Удвар-Хейзі демонструвала різні фото і відео з собачкою з моменту, як завела її. З крихітного цуценя тварина перетворилася на міцного пса, бігаючи по пустелях в походах з господинею.

Клон Собаки Віллоу, фото: Instagram

На знімку вище-Віллоу. Точніше не вона, а її клон на ім'я Фелікс. Бо з першою собачкою трапилася біда. У 2018 році вона втекла від няні і потрапила під машину. Але дівчина продовжувала викладати різні публікації на сторінці, за якою зараз стежать понад 140 тисяч осіб.

Клонуванням займається компанія ViaGen, але воно не є реінкарнацією. Власники отримують тільки зовнішню копію вихованців - з іншою особистістю, характером. А сама операція недешева (35-55 тисяч доларів) і може затягнутися на кілька років.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Ще один випадок-команда топ-петфлюенсера Тінкербель повідомляє, що ДНК собаки зберігається для клонування. Поруч з нею вже не раз з'являлися інші чихуахуа, успішно клоновані.

Нагадаємо, як швидко кішка забуває людей: поїхали на дачу на тиждень, а кіт робить вигляд, що вперше нас бачить

Як повідомляв "Знай.ua", "Ніжний гігант": 78-кілограмовий пес рятує від самотності людей похилого віку в будинках престарілих

Знай.ua писав, ходить на каву і катається по магазинах: житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик