Тікток-блогерка вирішила пограти зі співробітниками Нової пошти в забавний квест. Відповідний пост з'явився на її офіційній Тікток-сторінці.

На популярні українські поштові оператори періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами. З цим пов'язано безліч скандалів. У соціальній мережі Тікток, Instagram, Фейсбук українці часто публікують скарги на неправильну доставку або пошкоджені посилки, або інші курйози. Однак іноді трапляються кумедні історії.

Нова Пошта, фото Знай.uа

Зокрема, на тікток-сторінці inn.tusina було опубліковано відеозапис. Жінка написала в Instagram-сторінці операторів " Нової пошти "і замість скарги або питання вона почала цитувати пісню" нехай місяць Нам світить яскраво " колективу Gayazanov brother.

Примітно що співробітник банку відповідала на кожну сходинку своєї, а в якийсь момент з'явився напис про необхідність працювати.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Спасибі за настрій і рубрику караоке в direct", - відзначають співробітники "Нової Пошти".

"Нова пошта", скріншот: Youtube

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Також Знай писав, комунальники на Київщині вирішили посипати дорогу гречкою.

Нагадавши, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом