Українець перетворив свій автомобіль марки "Запорожець" на ефектний позашляховик. Про це розповіли у виданні "Хейзер", посилаючись на соцмережі.

Як повідомляється, радянський автомобіль яскраво-червоного кольору отримав досить брутальний апгрейд, і це привернуло увагу користувачів мережі.

"Двигун ваз 2106 карбюратор, на рідній коробці. Радіатор охолодження від Ниви стоїть спереду. Піч від ВАЗ. Передні гальма від Пріори. Передня підвіска частково ВАЗівська. Кузов з порогами посилений. Сидіння від BMW e53. Фото проекту від нашого передплатника в чаті t.me/autosamodelka», - підписали повідомлення його автори в соціальній мережі.

Автолюбителі оцінили результат переробки і відзначають, що він виглядає дуже незвично. Особливо виділяються величезні задні колеса автомобіля. Салон, "пересаджений" від BMW, дозволяє відчути себе особливо комфортно.

Українці відразу ж розділилися на два протилежні табори: одні вважають, що це справжній шедевр, а інші впевнені, що автор просто даремно витратив сили і гроші.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Скрін, autosamodelka

"Даремно витрачені гроші і час", "Пушка!", "По бездоріжжю і на моноприводі рве і мече, напевно", "Ось же комусь зайнятися нічим", "Норм тема", "Машина звір, але колеса треба однакові всі, якщо штурмувати бездоріжжя", "Круто", "Як був запорожцем, так ним і залишився даремно витрачався", - не вгамовуються коментатори.

Раніше повідомляли, українці змайстрували з" Запорожця " і Porsche Boxster спортивну цукерку класу люкс: ностальгія, 500 конячок і "сотка" за 6 секунд.

Як повідомляв Знай.uа, рідкісну "Волгу" від ГАЗ, на якій їздив Юрій Нікулін, виставили на торги: чекала нового господаря 53 роки.

Знай.uа писав, Lada випустила седан Navis, який дозволить собі далеко не кожен: художник показав, як виглядає новинка від ВАЗ.