29-річна Хізер Гарсія танцювала зі своєю сім'єю в автобусі для вечірок в Лос-Анджелесі, коли впала на двері і вилетіла на автомагістраль прямо на шлях зустрічного автомобіль.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мама п'ятьох дітей трагічно загинула, випавши з автобуса для вечірок прямо на автостраду.

Хізер Гарсія святкувала День народження своєї племінниці, коли вона впала близько 3 години ночі в Лос-Анджелесі 29 січня.

Її сім'я каже, що Хізер танцювала і прослизнула на двері, в результаті чого вона відкрилася, і вона впала на жваву автомагістраль внизу.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Потім вона була збита автомобілем на третій смузі і померла від отриманих травм, повідомляє Каліфорнійський дорожній патруль (CHP).

Водій машини, що збила Хізер, і водій партійного автобуса чекали прибуття влади.

Хізер Гарсія

Чоловік Хізер Рафаель Коррал сказав, що він спустошений аварією, і тепер запустив сторінку GoFundMe, щоб допомогти йому піклуватися про своїх п'ятьох дітей, жоден з яких не старше 10 років.

Він написав: "Я ветеран армії, який з великою гордістю служив своїй країні, і сьогодні я прошу допомоги у своєї спільноти. Любов всього мого життя не дожила до свого 30-річчя. Вона святкувала День народження з друзями та родиною. Те, що я думав, буде веселою ніччю для неї, обернулося трагічним фіналом для нас. Вона була душею вечірки, завжди готова добре провести час. У неї було величезне серце, завжди простягнуло руку кожному, хто її потребував. Вона була прекрасною мамою, завжди дбала про наших дітей. Вона любила наших дітей і жила, щоб піклуватися про нас. Вона була моєю найкращою подругою, моєю опорою, вона тримала її разом для мене і наших дітей. Я відчуваю себе втраченим без неї. У нас було так багато планів, і тепер у мене залишилося так багато питань і дуже розбите серце. Наші діти ніколи більше не побачать свою маму, і я не знаю, як мені бути далі, але я знаю, що вона завжди буде з нами. Мені потрібна допомога, щоб влаштувати їй похорон, яких вона заслуговує, оскільки я не був готовий до такої трагічної втрати".

Місце ДТП

Брат Хізер Хуан також віддав належне своїй сестрі і зажадав відповідей щодо її смерті.

Нагадаємо, що футболіст Олег Данченко прокоментував смерть своєї дружини.