У батьківських групах часто виникають дискусії з приводу облаштування навчального процесу. Та тепер питання виникають не лише щодо навчання

Останніми днями в Україні провели батьківські збори, через низку замінувань, про які повідомляли, чи не кілька разів на тиждень. Також звернулися з розумінням поставитися до геополітичної ситуації на кордоні з Росією, адже погрози можуть вилитися у наступальні дії. Про це повідомляє Telegram-канал.

Щоб облаштувати бомбосховища світлом у разі вимкнення електрики, батьків попросили купити свічки дітям. Пояснили, що це на випадок вторгнення РФ.

Бомбосховище. Фото: YouTube

"Батьки дітей повідомили, що адміністрація навчального закладу дала розпорядження батьківським комітетам закупити свічки для підготовки бомбосховища. На кожну дитину попросили купити по 2 свічки", - йдеться у поівдомленні.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Дехто зневажливо поставився до пропозиції. Вони вирішили, що сввічки можуть бути загрозою пожежній безпеці.

"Перше питання щодо пожежної безпеки. Діти та відкритий вогонь. Де і з яких методик взяло інформацію керівництво про необхідність свічок у бомбосховищі?", - кажуть батьки.

У 4-му класі навчається 35 дітей, тобто їм потрібно закупити 70 свічок. Батьки домовилися, що закуплять або свічки, або ліхтарики. Однак, якщо один клас прийде з ліхтариками, решта дітей школи зі свічками, то це все одно буде порушенням правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше вороги обстріляли сили ЗСУ на Донбасі, поранено українського воїна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бомбосховище в Києві облаштували під стриптиз-клуб.

Також "Знай.ua" писав, що донька харківського авторитету наклала на себе руки після арешту батька.