Ціни на автомобільне паливо в Україні продовжують встановлювати рекорди. Так, протягом тижня з 21 по 28 січня вартість бензину і дизпалива збільшилася більше ніж за 1 гривню за літр. Про це повідомляє enkorr.

Середня вартість автомобільного палива за тиждень з 21 по 28 січня різко злетіла. Так, бензин А-92 додав у ціні 1,13 гривні - до 31,87 гривні за літр. Бензин А-95 подорожчав за цей період на 1,09 гривні-до 32,75 гривні за літр. Найбільше додало в ціні дизпаливо - 1,23 гривні. За літр на АЗС в середньому доведеться віддати 32,06 гривні.

Подорожчання бензину, фото: скріншот з відео

Ціни на паливо продовжують зростати. Так, станом на 31 січня середні роздрібні ціни на бензин А-92 піднялися на 5 копійок у порівнянні з попереднім торговим днем - до 31,92 гривні за літр. Бензин А-95 також подорожчав до 32,81 гривні за літр, що на 6 копійок більше, ніж у попередній торговий день. Дизпаливо додало в ціні 7 копійок і коштує 32,13 гривні за один літр.

АЗС, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Відзначається, що причиною стрімкого підвищення цін на автомобільне паливо в країні стало коригування вартості відповідно до постанови Уряду про граничну торговельну націнку.

Раніше Знай писав, газ по 18.99, дизель перевалив за 30, А-95 тягнеться до 40 гривень: Мінфін порівняв ціни на АЗС в різних областях.

Також ми писали, автомобілі-фантоми помічають будь-які порушення українців на дорогах, ніхто не залишиться непоміченим: 4212 постанов за 4 дні.

Нагадаємо, що в Україні повертають обов'язковий техогляд, до чого готуватися водіям.