Стало відомо про те, що в Одеській області судили руйнівника могили. Він хотів побачити свого боса мертвим. Тепер він отримав термін.

Про це рішення повідомили в Саратському районному суді. Працівник хотів переконатися в тому, що ненависний начальник дійсно помер.

Він розкопав кришку труни, і попався на цьому. У суді він все ж вибачився перед родичами, які були вкрай ображені, і отримав умовний термін.

Суд. Фото: Українська правда
Суд. Фото: Українська правда

У них не ладилися стосунки під час роботи, і помер начальник ще в 2020 році. Через місяць після похорону він розкопав могилу, а потім ще й розбив грім.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Подивившись на обличчя покійного, він залишив там рукавички і втік. Знищені вінки і розкопану могилу знайшли родичі. У суді він вибачився перед родичами, і за такі свої дії отримав два роки умовно.

Могила, фото: Національна поліція

Примітно, що винний не перебуває на диспансерному обліку у психіатра, але, при цьому перебуває на диспансерному навчанні у нарколога з діагнозом "опійна наркоманія".

Тепер засуджений зобов'язаний з'являтися там для реєстрації в уповноважений орган, і повідомляти їх з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; пройти курс лікування від розладів психіки і поведінки в результаті вживання психоактивних речовин.

Кладовище, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що вандали домалювали" вусики " небіжчикам на кладовищі-злості не вистачає: була бабка, став Дід

Раніше повідомлялося, що впро Львів дівчина відсвяткувала повноліття на Меморіалі Небесної Сотні: російська музика, танці та феєрверки

Також, московський піп поглумився над могилами Захисників України