З міста Дніпро прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що п'яний господар двох собак бійцівської породи, які перебували на вулиці без намордників і повідця, втратив контроль над своїми підлеглими і вони накинулися на жінку з домашньою собачкою.

На опублікованих в мережі кадрах можна побачити, що жінка впала на землю і своїм тілом захищала вихованця, отримуючи укуси.

Інцидент зняв на відео очевидець, після чого кадри було опубліковано в соціальних мережах.

Відомо, що напад собак на жінку стався біля станції метро "Покровська". Як видно на кадрах, жінка на землі схилилася і сховала обличчя, кликала на допомогу і кричала, надійно вкриваючи свого домашнього улюбленця від псів, що намагалися його розірвати.

Напад собак у Дніпрі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Тим часом, господар псів бійцівської породи без особливого ентузіазму пробував їх відігнати від жінки, але сам насилу тримався на ногах. Після кількох таких спроб чоловік просто розвернувся і пішов, хоча одна їх собак продовжувала кусати жінку.

Нападение собак в Днепре, скриншот: YouTube

У підсумку двоє небайдужих стусанами відігнали собак від нещасної жінки. За словами очевидців, пси кидалися на людей, а жінку з собачкою погризли в кров.

Залишається кілька питань, як потрібно карати таких господарів і що робити з такими небезпечними для суспільства собаками?

Раніше повідомляли, ховалися за деревом 40 хвилин: агресивний тигр "взяв у заручники" грибників.

Як повідомляв Знай.uа, українців обурила господиня небезпечного пса, занадто багато свободи: "Ходять без намордників і кидаються на дітей".

Знай.uа писав, величезний стафф накинувся на таксу в Києві: нацгвардієць рознімав псів ножем.