Українцям розповіли історію військового Сергія, який відправився захищати батьківщину ще в далекому 2014 році. Практично з першого дня на фронті.

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають не тільки новини з Донбасу, а й знайомлять з тими, хто щодня захищає нашу Батьківщину.

Цього разу познайомили з військовим на ім'я Сергій. Його дуже цінують і поважають в підрозділі, і він є одним зі старожилів міцного військового колективу. На фронт прийшов ще в далекому 2014 році.

"Я просто не міг залишатися осторонь від усього, що відбувалося в нашій державі. Я чоловік, і захищати свою державу це мій обов'язок" - говорить він.

До війни у нього не було ніякого військового досвіду, і захоплювався він електронікою, любив створювати речі своїми руками. Свій перший пристрій зробив самостійно ще в 14 років, все за схемою, яку придумав теж сам.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Це у нього було в батька, адже йому подобалося спостерігати, як він з усім цим справляється. А ось коли хлопець відправився на фронт, відразу зарекомендував себе як мужній воїн. Ось, наприклад, в Дебальцевому не боячись обстрілів встигав пробігти телефонні лінії, і з'єднати дроти, які були перебиті вибухами. Сам Сергій себе героєм не вважає.

Військовий Сергій, фото: Facebook

"Ну що Ви, який це героїзм - каже він. - Я робив звичайну військову роботу. Я захищаю Батьківщину там, де мені визначили".

Після війни хоче відкрити сервіс з ремонту електроніки.

Нагадаємо, українці просять скасувати обов'язкову строкову службу: "Це знущання над чоловіками"

Як повідомляв Знай.ua, українкам, які матюкаються і плачуть на камеру, в ЗСУ пояснили суть на прикладі ізраїльтянок і норвежок

Знай.ua писав, подарунок або тактичний відступ? Тисячі російських військових і сотні одиниць техніки залишають кордон України