Виявляється, поки всі спали "Росія напала на Україну". Саме такий заголовок з'явився в стрічці новин американського фінансового видання Bloomberg. Відомо, що даний матеріал з'явився майже опівночі за київським часом у п'ятницю, 4 лютого.

Цікаво, що матеріал опублікували не в розділі "Політика", а в "бізнесі". Пізніше через півгодини дану статтю видалили, проте кілька видань встигли підхопити дану інформацію і створили свої матеріали.

Про це стало відомо завдяки публікації самого Bloomberg, а також офіційним вибаченням від редакції, та подальшого пояснення інцеденту.

Скріншот з заголовком\\Bloomberg

Інформаційне агентство вибачилося перед читачами - редакція пояснила, що заголовок "Росія вторглася в Україну" є просто "заготовкую" про всяк випадок.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Ми готуємо заголовки для багатьох сценаріїв, і фразу "Росія вторгається в Україну" було випадково опубліковано сьогодні близько 16 години за східним часом (23:00 за Києвом) на нашому веб-сайті. Ми глибоко шкодуємо про цю помилку. Заголовок було видалено і ми розслідуємо причину", - йдеться в публікації.

Раніше повідомляли, боєць ЗСУ в бойовому спорядженні запалив під хіт Уїтні Х'юстон - "Танці з зірками" заздрять мовчки.

Як повідомляв Знай.uа, український захисник "Лев" дивом уцілів під розірваним снарядом бойовиків:" у нагрудній кишені...".

Знай.uа писав, історії воїнів, загиблих на Донбасі за січень - навіть хвилиною мовчання не полегшити всю тяжкість втрати.