Протоієрей Геннадій Шкіль відповів на низку запитань парафіян. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

У TikTok набирає популярність протоієрей Геннадій Шкіль, на який вже підписалося понад 225 тисяч осіб при 2,2 мільйонах лайків на відео. Чоловік просвіщає аудиторію на тему православ'я і релігії, розповідаючи, що можна робити, що заборонено, а що, в принципі, зовсім нелогічно. Зазвичай священику задають прості і побутові питання.

священники

5 лютого чоловік опублікував відео в Тікток, на якому він відповів питання передплатників. Примітно що Шкіль відповідав на питання без слів-кивком голови.

Священик зазначив, що відносини після п'ятдесяти між чоловіком і жінкою, які стали жити разом і не розписувалися, є блудом. Також він заспокоїв парафіянина, який зазначив, що після смерті бабусі помер її син. Священик Геннадій Шкіль зазначив, що жінка не могла його забрати.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Крім цього, священик зазначив, що церквою не визнається існування рядових проклять. Також, на думку протоієрея, парафіяни храму мають право на вінчання навіть у них є один Хрещений батько або мати.

Раніше ми писали про те, що "слуга" Господа пояснив, де був Бог, коли жінка вмирала під льодом на Водохреща: "це не православне"

Нагадаємо, мужчина в рясі священика влаштував неправославні розбірки на пошті: "та пішла ти, тварюка!"

Як повідомляв Знай.uа, взяли приклад з Melovin? 125 священиків-католиків зізналися у своїй орієнтації

Також портал Знай.uа писав, що глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив українців долучитися до Всесвітньої молитви за мир: "де б ви не були"