Слідчі ДБР допитали патрульного поліцейського Сергія Петрика, який одним з перших прибув на місце аварії за участю члена фракції "Слуга народу" Олександром Трухіним.

У понеділок, 7 лютого патрульного Сергія Петрика, який розповів журналістам подробиці скандального ДТП з нардепом Олександром Трухіним, запросили на допит до Держбюро розслідувань. Поліцейський відмовився детально розголошувати подробиці процесуальних дій, посилаючись на таємницю слідства.

"На жаль, я сказати вам про дану ситуацію не можу, тому що ці матеріали будуть далі задіяні в досудовому слідстві", - повідомив Сергій Петрик, але зазначив, що Олександр Трухін після аварії не намагався вийти з ним на зв'язок.

Патрульний Сергій Петрик, скріншот з відео

Нагрудну камеру, на яку було записано відео з місця аварії, Сергій Петрик здав в IT-відділ після повернення на базу. Крім цього, патрульний відмовився давати коментарі щодо того, чи перебував за кермом автомобіля Audi A8 чоловік у червоній кофті, нагадавши про кримінальну відповідальність за порушення таємниці слідства.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Варто нагадати, що ДТП за участю депутата Трухіна сталося 23 серпня на Бориспільській трасі. Автомобіль Audi, в якому він знаходився, на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який, у свою чергу, протаранив Daewoo. Постраждали шестеро людей, у тому числі двоє дітей. Інцидент обернувся скандалом через те, що хтось намагався максимально зачистити ЗМІ від згадок про аварію.

Аварія з нардепом Олександром Трухіним 23 серпня

Нардеп Олександр Трухін

Нагадаємо, Олександру Трухіну присвятили пісню після резонансного ДТП: "Я тихесенько в ліс піду"

Як повідомляв Знай.uа, нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда і ситуація

Також портал Знай.uа писав, що пасажирський потяг "Київ-Франківськ" зіткнувся з фурою: медики борються за життя машиніста