У лютому 2022 року Землю накриє відразу кілька магнітних бур, які будуть досить потужними, щоб зробити негативний вплив на самопочуття людей. При цьому побоюватися слід не тільки метеочутливим, але і повністю здоровим особинам. Про це йдеться в прогнозі Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Вже з другої декади лютого жителі Землі можуть відчувати проблеми зі здоров'ям через досить потужних магнітних бур. За прогнозами фахівців магнітні бурі "червоного рівня" не даватимуть спокою протягом чотирьох днів: 10, 11, 13, 14 лютого.

Календар магнітних бур. Фото: скріншот tesis.lebedev

У дні підвищеної сонячної активності люди можуть відчувати головні болі, роздратування, безсоння. Також можуть загостритися хронічні захворювання. Особливо обережними необхідно бути метеочутливим людям. Найкраще звернутися до сімейного лікаря і порадитися, які ліки слід тримати під рукою. Втім, самопочуття може погіршитися і в здорових людей.

Календар магнітних бур. Фото: скріншот tesis.lebedev

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Організму можна допомогти максимально безболісно пережити магнітні бурі. Для цього потрібно дотримуватися кількох правил. Для початку вкрай важливо висипатися. Сон повинен тривати не менше 6-8 годин. Також слід відмовитися від спиртного, важкої їжі і кави. Рекомендується більше часу проводити на свіжому повітрі і максимально обгородити себе від стресів.

Раніше Знай писав, доктор Комаровський розповів, як відновити організм після важкої хвороби: необхідні аналізи та обстеження.

Також ми писали, ніякої користі, одна шкода: продукти, які не можна їсти перед спортзалом.

Нагадаємо, доктор Комаровський назвав найнебезпечніші речі вдома - це точно є у кожного.