У тридцятирічного хлопця Тея Ешбі дуже, навіть занадто багато татуювань, щоб їх можна було спокійно порахувати. На думку молодої людини, у нього покрито татушками 80% тіла. Проте він підхопив популярний тренд, хлопець заретушував їх для експерименту, йому вдалося шокувати тата і найкращого друга.

Все таки варто зазначити, що тато отримав реальний шок, а ось друг "постраждав" від нападу сміху.

Про історію такого собі пранкера Тея Ешбі пише британська газета Daily Star.

Тей Ешбі, фото: Instagram

Тей Ешбі почав робити татуювання у віці 16 років, і зараз, за його оцінками, 80% його тіла покрито татуюваннями. Однак фанатик фільмів жахів відмовився від свого чорного одягу і татуювань заради епічного перетворення - він виглядав настільки невпізнанним, що в підсумку "зненавидів" свою зовнішність.

Популярні новини зараз

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Показати ще

Тей Ешбі, фото: Instagram

"Я ненавидів це, просто це був не я. Я виглядав як інопланетянин, і це дійсно було ненормально для мене", - заявив журналістам Тей.

Тей Ешбі, фото: Instagram

Незважаючи на пристрасть до татуювань, Тей з Мельбурна погодилася приховати їх для експерименту. Його татуювання було приховано косметичною пудрою. Звичайний одяг Тея з чорним кольором було замінено ошатною рожевою сорочкою.

Тей Ешбі, фото: Instagram

Перетворення зайняло цілий день, перш ніж він здивував свого батька Пітера і найкращого друга Детліна. Після цього тату-майстер сказав: "Їх реакцію слід було очікувати. Детлін просто сміявся і весь час чіплявся до мене. Мій тато був більш шокований - він знав, що я ненавиджу те, як я виглядаю".

Раніше повідомляли, "Не вистачає тільки вен": дівчина хотіла тату персонажа "Marvel", а натомість отримала чоловічий "причиндал".

Як повідомляв Знай.uа, танцівниця заробляє інтимом на сайтах для дорослих, щоб допомогти ветеранам: допомогли старі навички.

Знай.uа писав, молода жінка відмовилася від походів до лікаря через ганебне тату: "Погладь мене".