Президент України Володимир Зеленський заявив, що НАТО продовжить допомагати нашій країні, як у політичному аспекті, так і практично. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Зеленський останнім часом часто зустрічається з першими особами різних країн, а в четвер, 10 лютого провів телефонну розмову з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Президент не поділився головними тезами розмови, проте заявив, що НАТО продовжить підтримувати Україну. Альянс буде на боці нашої країни як на політичній арені, так і допомагати практично. Зеленський зазначив, що про це заявив сам генсек під час їхнього діалогу.

"НАТО продовжуватиме політично і практично підтримувати Україну. Про це сказав @jensstoltenberg під час нашої телефонної розмови", - поділився Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Єнс Столтенберг у twitter також написав про розмову з главою України Володимиром Зеленським. Він зазначив, що обговорювалося нарощування російських військ біля кордонів України і закликав РФ до діалогу з Києвом, а не ескалації конфлікту.

"Поговорив з президентом @ZelenskyyUa про нарощування російської військової потужності в Україні та навколо неї. # НАТО продовжить надавати політичну і практичну підтримку нашому шановному партнеру. Ми закликаємо # Росію до деескалації і йти шляхом діалогу, щоб знайти мирне рішення", - написав генсек.

Скріншот twitter

Раніше Знай писав, без варти і парасольки: Еммануель Макрон після зустрічі з Путіним приїхав в Маріїнський палац до Зеленського.

Також ми писали, Зеленський готовий зустрітися з Путіним віч-на-віч: Ердоган розповів подробиці.

Нагадаємо, вільна торгівля між Україною і Туреччиною: звідки Зеленський візьме нові робочі місця і ВВП.