Є таке, не приховуємо, люди кажуть, що жінки у віці іноді мріють про молодих коханців. Однак ось самі хлопці не завжди охоче втягуються в подібні авантюри. Мешканка США на ім'я Джулі знайшла шлях до серця молодих чоловіків. Який? Про це вона розповіла у своєму TikTok.

44-річна Джулі опублікувала ролик в TikTok, в якому розповіла, що щомісяця виділяє 15 тисяч доларів (333 тисячі гривень) на утримання молодого коханця.

Історія Джулі та її "юного коханця", скріншот: TikTok

Він молодший за неї на 15 років. За словами американки, вона повністю забезпечує чоловіка, а той натомість виконує всі її побажання. Джулі не тільки купує коханому все необхідне, але і дає досить великі суми на "кишенькові витрати".

Історія Джулі та її "юного коханця", скріншот: TikTok

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

Щоправда, раніше жінка платила молодій людині більше. Вона вирішила урізати витрати обранця після того, як той одного разу забув почистити її басейн. При цьому американка впевнена: багатьом чоловікам подобається зустрічатися з дамами постарше. Адже вони не "виносять мозок" і не влаштовують скандалів, з ними молоді люди відчувають себе в безпеці.

Історія Джулі та її "юного коханця", скріншот: TikTok

Крім того, Джулі підкреслила, що впевнена в собі на всі 100 відсотків і навіть не думає про те, що коханець може кинути її заради молодої дівчини.

Історія Джулі та її "юного коханця", скріншот: TikTok

Прекрасно, що в даній парі стан речей влаштовує обох партнерів. Однак нерідко трапляється так, що зрілі жінки попадаються в пастку молодих альфонсів-аферистів, які клянуться у коханні, а самі користуються матеріальними благами, що пропонують їх обраниці.

Раніше повідомляли, 27-річний ловелас кинув вагітну від нього 54-річну мадам заради ровесниці: ображена вимагає тест на батьківство.

Як повідомляв Знай.uа, Армі Хаммер повернувся до дружини Елізабет Чемберс після гучного скандалу з людоїдством: "Завжди любила його".

Знай.uа писав, "Кінець чуткам": самотній Бред Пітт все ще страждає через Анджеліну Джолі? Фанати мріють про возз'єднання.