Стало відомо про загибель режисера фільму "Мисливці за привидами" Айвана Райтмана. Геніальний чоловік, який зробив дитинство мільйонів незабутнім.

Сталося це ще в суботу, 12 лютого, і на момент смерті чоловікові було 75 років. Про загибель повідомила сім'я в пресу, проте що саме стало причиною цього-невідомо. Найімовірніше це було природним шляхом у нього в будинку в Каліфорнії.

Айван Райтман, фото: вільне джерело

Народився Айван Райтман в 1946 році в Чехословаччині, але, через деякий час сім'я прийняла рішення кинути все і виїхати в Канаду.

Айван Райтман режисирував також фільми "Моя супер-колишня", "Близнюки", "Дитсадівський поліцейський" та інші. Виступав продюсером всіх частин "Мисливців за привидами", "Євротура", "Космічного джему", "Бетховена" та інших фільмів.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Айван Райтман, фото: вільне джерело

У чоловіка залишилася дружина, з якою вони були разом більше 45 років, з 1976 року. Це була справжня любов, і розлучити їх дійсно змогла лише смерть. У пари троє дітей-дві дочки, а також син, який до слова, вирішив піти по стопах батька, і стати продюсером.

До слова, у чоловіка є навіть власна зірка на Алеї слави в Голлівуді.

Свічка скорботи, фото: вільне джерело

Де і коли пройде прощання з чоловіком - невідомо, але ця велика втрата як для його сім'ї, так і для цінителів його фільмів.

Нагадаємо, що помер видатний режисер і сценарист Віктор Бутурлін, який подарував глядачам "вулицю розбитих ліхтарів"

Раніше повідомлялося, що внезапно померла 40-річна зірка "Стиляг" Євгенія Брік: нещадна хвороба не залишила жодних шансів

Також, пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони. Про загибель чоловіка повідомив Союз кінематографістів Росії.