У Грузії 13 лютого о 22:25 за місцевим часом (20:25 за Києвом) стався відчутний землетрус у 6,2 бала. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. До того ж, подія потрапила на відео в прямому ефірі.

Як зазначається, епіцентр події розташовувався на півдні країни, поблизу села Самеба. За інформацією грузинських засобів масової інформації, стихійне лихо в регіоні минулося без руйнувань.

Сильні поштовхи були відчутні й у столиці, Тбілісі, і в інших містах країни. Про поштовхи повідомляють і мешканці Вірменії. У деяких областях також фіксували негаразди з електрикою.

Цікаво, що грузинське селище Самеба в останній час перетворилося на активну сейсмічну зону із підземними поштовхами, які повторюються майже кожного дня.

На щастя, за попередніми повідомленнями, внаслідок природного катаклізму ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Землетрус

Раніше повідомляли, поблизу Яремче зафіксували п'ятий за рік землетрус: 2,5 за шкалою Ріхтера.

Як повідомляв Знай.uа, на Канарських островах почалося потужне виверження вулкана: такого пекла не бачили з 1971.

Знай.uа писав, Україну накриє потужна магнітна буря, буде "ковбасити" три дні: як уберегти серце і голову. Потрібно ретельно стежити за дотриманням здорового водного балансу - тимчасово відмовитися від продуктів, які затримують воду в організмі - копченостей, гострих, смажених та солоних страв. Пити трав'яні чаї з м'яти, меліси і ромашки.