Пасажир, який вийшов з-під контролю, намагався увійти в кабіну на рейсі у Вашингтон, був зупинений відважною стюардесою, яка, як повідомляється, потягнулася за кавником, щоб вдарити його.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

На борту рейсу American Airlines, що прямував з Лос-Анджелеса до Вашингтона, спалахнула бійня, в результаті якої пілот здійснив аварійну посадку в Канзас-Сіті в неділю.

Повідомляється, що стюардеса пробігла по всій довжині літака і назад, щоб схопити кавник і кілька разів вдарити їм неврівноваженого пасажира.

Неназваний чоловік, який намагався відкрити кабіну і двері літака, був виведений з рейсу в Канзас-Сіті з синцями від кавника, кинутого в його бік.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Борт літака

Пасажир Муаз Мустафа сказав Fox News Digital: "Поки люди намагалися приборкати його і все таке, одна і та ж стюардеса біжить назад, бере кавник, йде вперед і починає бити цього хлопця."

За словами пасажирів на борту, чоловіка довелося втихомирювати за допомогою кавника, оскільки літак швидко знижувався.

Інший пасажир сказав, що інцидент був "дуже страшним", і сказав, що в літаку раптово загорілося світло, коли кілька чоловіків встали, щоб поспішати в перший клас.

Повідомляється, що чоловік стікав кров'ю, коли його взяли під варту, додав пасажир.

Борт літака

Представник American Airlines заявив у заяві після інциденту: "Рейс благополучно приземлився в MCI о 14:28 за місцевим часом, і правоохоронним органам було запропоновано зустріти рейс після прибуття. Ми вдячні членам нашої команди, які незмінно віддані безпеці і турботі про наших клієнтів".

Американські авіакомпанії повідомили про рекордну кількість руйнівних, а іноді і насильницьких інцидентів у 2021 році.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що український аеропорт буде відкритим.