Колишня "Міс Англія" Міллі Евератт вирішила кинути гламурний подіум для того, щоб стати далекобійником. Красуня прийняла для себе незвичайне рішення, і залишила гламурні речі в шафі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Колишня королева краси "Міс Англія" відвертається від подіуму і скидає високі підбори, щоб стати водієм величезних вантажівок.

Через те, що на території Великобританії не вистачає водіїв, вона вирішила стати далекобійником і кардинально змінити своє життя.

22-річна красуня виросла на фермі своїх батьків і працює над тим, щоб зламати стереотипи - вона вирішила підкорити чоловічу професію.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Емілі Эвератт

Так як вона виросла на фермі їй не звикати керувати великими транспортними засобами, як раніше вона водила трактори.

Дівчина готується до отримання ліцензії на вантажний автомобіль класу 1 і класу 2, що дозволяє їй керувати 44-тонними масивними автомобілями.

Вона була натхненна зробити стрибок після ряду подій , включаючи Covid, Brexit та інші фактори, які викликали брак далекобійників в країні.

Емілі Эвератт

Зміна кар'єри сильно відрізняється від її гламурних конкурсних днів, коли вона ходила по різноманітних подіумах, щоб стати "Міс Англія".

Міллі Евератт була коронована як "Міс благодійність" в 2018 році після того, як зібрала найбільше грошей на добрі справи.

Вже через 4 роки молода красуня прийняла для себе рішення стати водієм вантажівки, щоб спростувати стереотипи і довести, що не тільки чоловіки можуть бути далекобійниками.

Емілі Эвератт

В даний час вважається, що жінки складають від 1% до 3% водіїв великовантажних транспортних засобів, і Міллі намагається це змінити.

Вона сказала: "Я думаю, що ми живемо в наш час, і ніщо не заважає дівчатам брати участь у подібних речах".

Нагадаємо, що Белла Хадід отримала порцію критик на свою адресу.