Стало відомо про те, що в Оренбурзі зграя бездомних собак напала на дитину. Ролик потрапив в мережу, і почав набирати популярність.

Про це повідомили в Слідчому комітеті Російської Федерації.

На ролику, який потрапив в мережу видно, що ціла зграя собак почала бігти за дитиною, і він ніяк не міг нічого з цим зробити.

Бродячі собаки завдали дитині множинні тілесні ушкодження, після чого було порушено кримінальну справу за фактом недбалості посадових осіб управління житлово-комунального господарства міської адміністрації.

Слідчі зазначили, що адміністрацією не була організована робота з вилову, транспортування, а також утримання тварин. Тепер прокуратура регіону організувала перевірку за фактом даного інциденту.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Дочка пішла в магазин, біля сміттєвого майданчика побачила зграю бродячих собак, вирішила обійти стороною. Але за нею ув'язалася одна собака, стала гавкати, тим самим привернула увагу зграї псів. Близько десяти великих собак накинулися на дочку, покусали руки, ноги, особливо постраждала спина. Дівчинка зрозуміла, що потрібно лежати обличчям в сніг, щоб пси не пошкодили його. Життя моєї дочки врятувала куртка, влітку страшно і уявити, що було б" - розповідала мама тринадцятирічної дівчинки.

В якому вона зараз стані-невідомо, проте, ймовірно її життю нічого не загрожує, і все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, що чоловік перетворився на скаженого собаку, бажаючи покарати хлопця своєї колишньої: душив і кусав

Раніше повідомлялося, що жеєнщини покусалися і побилися через своїх собак, не зійшовшись у поглядах на виховання: тварини стояли і дивилися

Також, шахраї вкрали з банку 35 млн $, підробивши голос директора: у фінустанові навіть нічого не запідозрили.