Стало відомо, що з моргу були вкрадені важливі докази у справі смертельної ДТП за участю українського бізнесмена Олександра Ярославкого, а саме - речі вбитого чоловіка.

Докази повинні були пройти експертизу, але пропажу помітили 12 лютого. З такою заявою офіційно виступив глава МВС Денис Монастирський, а завідувач відділенням судмедекспертизи підтвердив інформацію в Чугуївському районному управлінні поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Денис Монастирський скриншот youtube МВС УКРАЇНИ

Як повідомив Монастирський, за цим фактом провоохоронцями було проведено 11 невідкладних обшуків і відкрито кримінальне провадження за статтею "приховування речових доказів". Відомо, що злому не було. Хто саме вкрав речі і як, будуть встановлювати органи.

Очевидно, випадок схожий на дії організованих злочинних груп. Можливо, винний сильно намагається "зам'яти" справу. Спочатку були спроби викупити номери автомобілів, потім в поліцію прийшов "здаватися" чоловік, якого не було на місці ДТП, а тепер сталася крадіжка доказів.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Олександр Ярославський

"Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне. Можливо, терміновий відліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний із загибеллю людини і не пов'язаний із заявами про можливу агресію Російської Федерації, тільки відпочинок або приватна справа. Але повертайтеся, як можна швидше, пан Ярославський. У нас є до вас багато питань", - заявив міністр.

Варто нагадати, що аварія сталася в ніч на 10 лютого під Харковом. Машина з кортежу Ярославського на смерть збила чоловіка, а наступного дня бізнесмен екстрено полетів до Лондона. У поліції чекають обвинуваченого на допит, але той заперечує свою причетність і заявляє, що в момент ДТП спав удома. Жертву аварії переїхали двічі.

ДТП з кортежем Олександра Ярославського

Нагадаємо, ДТП з кортежем Ярославського: потерпілого, якого переїхали двічі, впізнали

Як повідомляв Знай.uа, в ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі "слугою" Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив

Також портал Знай.uа писав, що синн Єгора Крутоголова з "Дизель-Шоу" потрапив у ДТП в Італії: "Вертольотом до лікарні"