У Житомирі на одному з кар'єрів врятували рибалку, що провалився під лід. Чоловіка, який опинився в крижаній воді, помітили підлітки, які проходили повз.


Саме вони і викликали рятувальників, передає прес-служба ГУ ДСНС у Житомирській області.

Повідомлення про те, що необхідна допомога в порятунку чоловіка, який провалився під лід в Службу порятунку "101" надійшло о 14:55 12 лютого. Рятувальникам про подію повідомили випадкові перехожі.

Рибалка провалився під лід, скріншот

"До місця події відразу ж були направлені два чергових відділення рятувальників. По їх прибуттю з'ясувалося, що чоловік у віці близько 62 років вирішив порибалити і, відійшовши від берега більше 30 м, провалився в крижану воду", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

Рибалка провалився під лід, скріншот

Коли на місце НП прибули рятувальники, один з працівників у спеціальному костюмі обв'язався рятувальною мотузкою, ліг на тонкий лід і спробував дістатися до потопаючого. Через те, що лід був занадто тонким незабаром він опинявся в крижаній воді. Діставшись до рибалки, рятувальник однією рукою схопив його і тримав на поверхні води, а іншою проламував лід на шляху до берега. З берега їх страхували четверо колег.

Чоловіка госпіталізували в одну з лікувальних установ обласного центру з попереднім діагнозом "загальне переохолодження тіла".

Нагадавши, хлопчик катався на лижах і опинився в сніговій пастці-півгодини в холоді і страху, дитину врятувало диво. Дитина на лижах згорнула з траси і провалилася в глибоку яму

Раніше Знай писав, спіймати карасів і не провалитися під лід самому: лайфхаки для безпечної зимової риболовлі від експертів МВС

Також Знай повідомляв, інструкція з порятунку себе, якщо провалився під лід: без паніки, дійте рішуче