У Збройних силах України сьогодні, 16 лютого, вшановують пам’ять військових журналістів, які загинули під час виконання своїх професійних обов’язків. Про це нагадали в Генеральному штабі ЗСУ.

Там додали, що журналісти на рівні з військовими присвятили своє життя незалежній і вільній Україні, і варто визнати їхні мужність і відданість благородній справі.

У ЗСУ нагадали, що військові журналісти, не зважаючи на небезпеку та специфіку своєї професії, не зраджують своєму головному принципу і продовжують вчасно надавати суспільству правдиву інформацію про події на фронті.

Скрін, Facebook ЗСУ

«Висловлюю щиру вдячність військовим журналістам, офіцерам зв’язків з громадськістю та воєнкорам за почесну місію донесення правди до співгромадян і всього світу. Ваша робота є невід’ємною і важливою складовою нашої спільної боротьби за свободу й незалежність України. Не зупиняйтеся, готуйте нові повідомлення, сюжети й репортажі. Від них залежить бойовий дух наших воїнів, спокій наших родин, стійкість нашої нації, довіра наших союзників», - наголосив у своєму зверненні до журналістів начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Навчання ЗСУ з NLAW і M-141, фото: Facebook

«Хочу наголосити, що жодному журналісту, який перебував на війні, не дали учасника АТО, хоч, як ми бачимо, вони теж гинуть… і за життя вносять вагомий вклад в справу, особливо це треба для самих солдатів в підняті бойового духу, щоб вистояти проти скаженого, як зовні так і в середині країни», - наголошують у коментарях українці.

Скрін, Facebook ЗСУ

Крім того, у ЗСУ показали українські танки і запевнили, що готові до будь-якого розвитку подій на кордонах держави.

«ЗСУ завжди готові до захисту України!», - заспокоюють співвітчизників наші воїни.

Скрін, Facebook ЗСУ

Раніше повідомляли, це ЗСУ або Call of Duty? Захисники України показали, як знищити ворожі танки за допомогою NLAW.

Як повідомляв Знай.uа, десантно-штурмові війська ЗСУ показали українцям на що здатні: прийдуть на допомогу з будь-якої точки на карті.

Знай.uа писав, ЗСУ знищили безпілотник ворога над Донбасом у відповідь на обстріли.