Стало відомо про те, що на російському телебаченні зробили чергову курйозну заяву. Там вважають, що в Україні будуть розстрілювати всіх неслухняних громадян.

У студії російського ток-шоу зібралися політичні "експерти", які в черговий раз вирішили обговорити ситуацію в Україні. Все це на тлі можливого вторгнення ворожих військ.

Ведуча почала зачитувати новини та заяви, які нібито зробила українська влада. Звичайно ж, як це і буває завжди на подібних шоу - частина з них вигадана.

"Україна тепер житиме за законами воєнного часу. Нацполіція на найближчі дні переведена на посилений режим несення служби, а всіх незгодних будуть просто розстрілювати на місці без розмова і суду" - каже ведуча.

Єдине, що з цих слів правда-що поліція переведена на посилений режим служби у зв'язку з можливим вторгненням Російської Федерації, а звідки у них інша, неправдива інформація - невідомо.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Варто відзначити, що почалося все кілька тижнів тому, коли західні ЗМІ почали писати, що Російська Федерація звела свої війська до кордону України, так як готують вторгнення. Крім того в США навіть назвали ймовірну дату, коли це має статися - 16 лютого. Президент України зазначив, що ситуація під контролем, і навіть підписав указ про створення нового свята в цей день, який називається День єднання.

Напередодні "судного" дня в Міністерстві оборони РФ оголосили, що це були навчання, і війська починають відводити від кордонів.

Нагадаємо, що перший День єднання в Україні: як відзначають свято, і що насправді воно означає

Раніше повідомлялося, що українці готові встати на допомогу армії при військовому вторгненні - лише деякі хочуть виїхати

Також, ДСНС України звернулася до НАТО за допомогою.