Президент України Володимир Зеленський напередодні побував в район проведення операції об'єднаних сил на Донбасі. Там Головнокомандувач ознайомився з системою охорони державного кордону.
Після робочої поїздки в зону ООС Володимир Зеленських поділився кадрами з українськими військовими на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Володимир Зеленський, фото instagram \\ zelenskiy_official

Володимир Зеленський зазначив, що пишається українськими військовими, до того ж вони будь-якої хвилини готові захищати рідну землю від окупантів. Також Головнокомандувач наголосив, що Збройні Сили України не будуть піддаватися провокаціям країни-агресора.

Володимир Зеленський, фото instagram \\ zelenskiy_official

"Передові позиції українських військових на Донеччині. Відчуваю постійну гордість за наших захисників. Ми маємо міцні Збройні Сили. Сили захищати свою землю і не піддаватися на провокації", - зазначив президент Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото instagram \\ zelenskiy_official

Під час поїздки в зону ООС Володимир Зеленський встиг поговорити з військовими щодо охорони державного кордону. Та навіть пообідати у дружній атмосфері разом з військовослужбовцями.
Нагадаємо, Зеленський видав Указ по рішенню РНБО щодо національної безпеки: діяльність Росії – одна з основних загроз. Рішення президента про забезпечення державної безпеки
Ранее Знай писал, Володимир Зеленський розширив санкції проти Шарія і його дружини: "висить" заборона, але виконати її не можна
Также Знай сообщал, Володимир Зеленський сподівається, що у США немає домовленостей з РФ: за спиною України. Президент Зеленський поїхав у Маріуполь та зустрівся з воїнами ЗСУ

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Показати ще