Лютий є прямим передвісником весни і від того, що ви встигнете посіяти, яка у вас вийде розсада, безпосередньо залежить і ваш майбутній урожай.

Портал Світ рослин підказав, які культури варто висадити в цьому місяці. Відзначаємо, що в останньому місяці зими недостатньо довгі, тому не варто забывтаь про так звану "досветке".

Перець середньостиглих і пізньостиглих сортів. Перша сходи з'являється через десять-дванадцять днів (іноді пізніше). Вегетаційний період триває п'ятдесят-шістдесят днів. Потім його радять пересаджувати в теплиці.

город, скріншот з відео

Баклажани-пізньостиглі сорти. Насіннєвий матеріал пропадає повільно, що збільшує процес вегетації. Якщо є необхідність в пікіровки, то це ще як мінімум днів десять-чотирнадцять (поки рослина нормально вкорениться).

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Суниця, полуниця. Насіння також сходять досить повільно, перші паростки з'являються через місяць. Виспжувати культури радять в зволожений грунт.

Петрушка і селера. Спочатку їх радять висівати в окремі ємності. Будуть готові до висадки у відкритий грунт через два з половиною-три місяці.

Город / фото: Unsplash

Нагадаємо, як врятувати кущі смородини після збору врожаю: від шкідників і хвороб не залишиться і сліду

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Україна втомилася купувати фрукти втридорога в супермаркетах і завела "тропічний город": 70 сортів, яких ви не зустрінете на ринку

Також портал Знай.uа повідомляв, що краще підготуватися заздалегідь: чим і як удобрювати троянди навесні, і чи потрібно обрізати. Садівникам розповіли, як доглядати за трояндами навесні.