У Охматдиті врятували трирічного малюка, який проковтнув родину реліквію, під час перегляду гостросюжетного мультфільму.

Дитина перебувала вдома, та дивилася мультфільм. Малюк бавився годинником, родинною реліквією – кишеньковим годинником, який дали малюкові, щоб не плакав. Про це повідомили на сторінці Охматдит у Facebook.

Під час напруженого моменту, хлопчик не помітив, як проковтнув годинник. Батьки привезли його до лікарні, і вже там, лікарі "чаклували" над рятуванням дитини.

Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook

Реліквію дістали ендоскопічно без хірургічного втручання. Вся операція зайняла три хвилини командної роботи. Заввідділеням розповіла, що операція пройшла вдало, годинник дістали, а він навіть не встиг зупинитися.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Скриншот повідомлення

Лікар заявила, що ендоскопія, це один із найлояльніших методів операцій, без втручань. Так раніше вже мали досвід діставання годинника зі шлунку дитини.

Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook

Наразі маленький "поглинач реліквій" почувається чудово. Його спостерігають лікарі. Під час роботи відділення ендоскопії, - пишуть у повідомленні лікарі, - це вже вдруге трапляється подібний випадок.

Нещодавно подібний випадок стався у Львові, коли дитина гралася, та ковтнула магнітні кульки. На щастя лікарі й у тому випадку спрацювали ідеально.

Нагадаємо, раніше двоє хлопчиків потонули в замерзлій водоймі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки возз'єдналася з сином через 16 років.

Також "Знай.ua" писав, що багатодітним сім'ям заплатять більше вже в березні.