Відома українська письменниця Оксана Забужко розповіла про дивний сон, який приснився їй більше 20 років тому і по всій видимості виявився віщим. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Оксана Забужко поділилася, що приблизно в кінці 90-х років їй приснився дивний сон, головним героєм якого став Володимир Путін. Письменниця зазначила, що їй наснилося, що він приїхав з дружиною до неї в гості, звичайно, без запрошення.

Оксана Забужко, фото: facebook.com/oksana.zabuzhko

"Десь у кінці 1990-х снився мені Путін - ніби він у мене в хаті, приїхав непроханий у гості разом із дружиною, сидять із підібганими калачиком ногами на моєму ліжку, щоправда - на своїх двох простирадлах, що привезли з собою... Бесідуємо з ним досить світськи, я його питаю, чи він розуміє українську мову (!), він бадьоро відказує в тому дусі, що - а чого ж там, мовляв, не розуміти!.. Ото, думаю собі, причепилась причепа, і як же ж його тепер позбутися - добре ще, що хоч на своїх простирадлах повсідались, а то б зовсім гидко було... ", - розповіла вона.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Письменниця зазначила, що сон явно був не звичайним, адже ті "два простирадла" проявилися через більше 20 років. Вона підкреслила, що Володимир Путін визнав "ЛДНР" і буде псувати життя українцям.

"Понад 20 років минуло звідтоді (буде час, знайду в щоденнику той запис, уточню дату). І от вони, нарешті, оті "два простирадла", проявилися - підписав! "Прізнанниє государства". На них і сидітиме - підібгавши ноги калачиком. І псуватиме нам життя", - написала Оксана Забужко.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину.

Також ми писали, росіянин переїхав в Україну, і розповів про головні відмінності між країнами: "Нніхто не краде".

Нагадаємо, Володимир Зеленський посміявся з воїнами ЗСУ на Донбасі, щоб переконатися в головному: "Відчув...".