Колишній президент України Віктор Ющенко має дачу в Карпатах, біля села Татарове, де любив відпочивати у 2005-2015 роках. На даний момент вона покинута. Як виглядає місце, де відпочивав колишній гарант, показали львівські дигери у соцмережі facebook.

На місці, де колись любив відпочивати Віктор Ющенко знаходиться занедбаний будмайданчик, втім, деякі побудови збереглися. Так, за словами дигерів дача розташована через річку, незважаючи на дорогу на водоспад Гук. Ця територія вважається заповідною, проте будується там можна, оскільки раніше на місці дачі був хутір. Нині від хутора залишилася одна лише стара хата. По дорозі до дачі є міст зі шлагбаумом, електричні стовпи і охорона.

Дача Віктора Ющенка. Фото: facebook

За словами дигерів, щоб погуляти по території дачі, їм довелося прикинутися заблукалими туристами. Вони виявили, що на місці дачі справжній будівельний майданчик. На місці дерев'яних будиночків, де жив Ющенко побудували масивні конструкції з каменю і бетону. Також немає вуликів, проте досі збереглася дерев'яна Церква.

Дача Віктора Ющенка. Фото: facebook

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

На думку очевидців будівництво планувалося бути масштабним, проте з якоїсь причини все зупинили. Судячи з занедбаності території можна зробити припущення, що роботи на об'єкті не ведуться вже близько 5 років.

Раніше Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "Немає логіки".

Також ми писали, Віктор Ющенко знайшов містичний зв'язок між подіями в Україні та Грузії: "Це не могла бути зброя".

Нагадаємо, президентів України "засунули" в одну матрьошку - зібралися всі, крім Януковича