Російська королева краси, що посіла друге місце місіс Russian-International Юлія Тарасевич подає до суду на двох лікарів, які, за її словами, порушили закони про здоров'я і безпеку і не дозволили їй закрити очі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Російська королева краси заявила, що пластична операція вартістю 3000 фунтів стерлінгів зіпсувала її зовнішній вигляд і не дозволила їй закрити очі.

43-річна Юлія Тарасевич два роки тому посіла друге місце в конкурсі «Місіс Росія-Інтернешнл», а незабаром після цього вирушила на лікування в престижну клініку.

Вона сказала: "Я прийшла до них з красивим, здоровим обличчям. Я просто хотіла виправити деякі нюанси, викликані старінням. Але, на жаль, я втратила своє здоров'я".

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Юлія Тарасевич

Мати двох дітей стверджує, що вона була "понівечена" під час операції з підтяжки обличчя, зменшення жиру на щоках і блефаропластиці століття.

Під час операції Юлія сказала, що її обличчя сильно опухло і запалилося, і їй зробили екстрену повторну операцію в іншого лікаря, щоб врятувати її очі від некрозу.

У скарзі вона заявила, що вела кримінальну справу проти двох лікарів, які брали участь в її первісній операції.

Медики були названі лікарями Андрій Комаров і Омар Халед, які стверджують, що у неї було рідкісне генетичне захворювання склеродермія.

Юлія Тарасевич

Вони додали, що неможливо передбачити реакцію склеродермії на операцію Юлії, і зняли з себе відповідальність за її жахливий досвід операції.

Склеродермія призводить до твердих, потовщених ділянок шкіри, а іноді і до проблем з внутрішніми органами і кровоносними судинами, викликаними тим, що імунна система атакує сполучну тканину під шкірою.

В даний час немає ніяких доказів того, що жертва страждала від цього стану.

Юлія сказала: "У мене шрами утворилися на щоках, коли видерли всі тканини. Одна частина обличчя взагалі не працює. На операцію я йшла спокійно, по-перше, тому що всі аналізи були в порядку. По-друге, оскільки до цього у мене була пластична операція, я зробила ринопластику, і вона у мене пройшла ідеально, без будь-яких генетичних відхилень".

Юлія Тарасевич

Вона стверджує, що витратила 20 000 фунтів стерлінгів, щоб спробувати відновитись від пошкоджень, а попереду ще багато рахунків.

Вона звинуватила хірургів в кошмарі, сказавши: "Хірурги зробили мене єдиною винною в тому, що сталося. Лікарі, які... понівечили моє обличчя, зняли з себе всю відповідальність. Я звернулася до суду".

Нагадаємо, що Моніка Беллуччі зачарувала публіку розкішними знімками.