Українцю "пощастило" придбати запліснявілий плавлений сирок, який за термінами придатності був цілком свіжим і їстівним. Фото "улову" він розмістив в мережі.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні продукти, на роботу співробітників супермаркету, погані умови зберігання і терміни придатності, що вийшли.

Магазин. Фото: Dengi.ua
Магазин. Фото: Dengi.ua

Такий "смаколик" автор нового негативного відгуку купив в досить бюджетному магазині "Копійка" в місті Одесі. Він був упевнений в продукті, так як терміни придатності відповідали нормі і плавлений сирок торгової марки "Звени Гора" можна було вжити до 5 березня, а покупка була здійснена 20 лютого.

Яке ж було його здивування, коли прийшовши додому і розкривши упаковку, він побачив зелену скоринку цвілі, яка покривала сир.

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Фото з Telegram-каналу "Чорний список"

Фото з Telegram-каналу "Чорний список"

Користувачі соцмережі вже традиційно відпустили уїдливі жарти і заявили, що зіпсований сир швидше схожий на французький делікатес з цвіллю.

Коментарі з Telegram-каналу

Коментарі з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу "Чорний список"

Раніше ми писали про те, що украінець показав, як покупців обманюють акції у відомому супермаркеті: переплачуєте за обіцянку економії

Як повідомляв Знай.uа, "Це пилок поні": морозиво з популярного супермаркету покрилося цвіллю, але термін придатності в нормі

Також портал Знай.uа писав, що українці у відомому супермаркеті отримали вітамінку з "живою" начинкою: на біфідобактерії це не схоже, ворушиться