У вівторок, 22 лютого в Києві попрощалися з капітаном ЗСУ, який загинув в результаті артобстрілу на Донбасі 19 лютого. Антон Сидоров не тільки стояв на захисті України, а й писав, А також співав пісні. Про це повідомляє radio.svoboda в соцмережі instagram.

19 лютого на Донбасі стався артобстріл, в результаті якого загинув капітан ЗСУ Антон Сидоров. Церемонія прощання із захисником пройшла 22 лютого в Києві. Поховали воїна на Лук'янівському кладовищі Києва на Алеї почесних поховань.

Антон Сидоров. Фото: скріншот youtube

Відзначається, що у Антона Сидорова залишилася мати, дружина і три дочки. За життя він запам'ятався багатьом своїм неймовірним талантом. Чоловік писав пісні і сам виконував їх. Люди не стримували сліз під час його виступів і завжди стоячи проводжали його зі сцени.

"Вічна пам'ять нашим хлопцям, загиблим, оберігаючи наш спокій", "вічна пам'ять захисникам українського народу, співчуття родинам. Герої не вмирають", "яке горе Україна втрачає найкращих синів. Нехай спочиває з миром", - написали українці.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину. Артист своїм прикладом показав, як можна в кілька кроків потрапити в ЗСУ

Також ми писали, росіянин переїхав в Україну, і розповів про головні відмінності між країнами: "Ніхто не краде".

Нагадаємо, Оксана Забужко розповіла про давню "зустріч" з Путіним у себе вдома: "Гидливо було". Письменниця розповіла про сон, який приснився їй більше 20 років тому.