Член Парламенту Грузії Георгій Вашадзе вирішив висловитися про ситуацію в Україні. Він вважає, що може повторитися історія, яка сталася з його країною в 2008 році.

Про це політик заявив в ефірі українського телеканалу, коли його запитали про всю ситуацію, яка зараз відбувається останні кілька тижнів навколо України.

Георгій Вашадзе вважає, що потрібно готуватися до найгіршого сценарію, а це - війна з Російською Федерацією.

При цьому, він вважає, що питання можна якось вирішити, і потрібно хапатися за цю можливість усіма силами, щоб запобігти.

Далі член Парламенту Грузії зазначив, що Заходу і його лідерам потрібно було задуматися в далекому 2008 році, що Російська Федерація не зупиниться на грузинських територіях, і піде набагато далі. Так в результаті І сталося.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Потрібно готуватися до гіршого, це факт, адже що задумує Путін-дуже важко припустити. Однак якби в Україні була армія 2014 року – він був би вже під Києвом. Він розуміє, що воювати йому буде не так просто і це вже не та, яка була раніше. І це йому не подобається", - зазначив Вашадзе.

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook

Варто відзначити, що зараз Володимир Путін реалізує той же план, який застосував на Грузії - окупація територій. У 2008 році світ був ошелешений подіями, які відбувалися в Грузії. Абхазія і Південна Осетія були окуповані військами іншої країни - Росії. Після чого Володимир Путін визнав незалежність даних територій. Сьогодні, через практично 15 років ситуація повторилася, але вже з українським Донбасом.

Нагадаємо, що Росія повторює точнісінько Грузинський сценарій 2008 року, полінувалися переписати текст

Раніше повідомлялося, що розрив відносин з Росією і воєнний стан: Володимир Зеленський зробив ряд важливих заяв

Також, Володимир Зеленський екстрено звернувся до українців через визнання РФ незалежності "Л / ДНР"