У мережі з'явилася інформація нібито про пожежу в Генконсульстві Росії в місті Львів. Як виявилося загоряння немає - це тліють документи, які там напередодні спалили. Про це у своєму telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Антон Геращенко зазначив, що в мережі з'явилася інформація про пожежу в Генконсульстві РФ у Львові, яку він оперативно перевірив. Як виявилося ніякого загоряння там немає. Джерелом диму є тліючі документи, які знищували співробітники Генконсульства перед тим, як втекти.

Пожежа. Фото: facebook

"Це димлять залишки догораючих документів, які спалювали співробітники Генконсульства перед втечею", - написав радник глави МВС.

Варто відзначити, що за інформацією правоохоронців 22 лютого всі співробітники Генконсульства Росії у Львові покинули робочі місця.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Показати ще

Скріншот telegram

До слова, про можливу пожежу в будівлі консульства заявив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. Він опублікував на своїй сторінці в Facebook серію знімком, на яких видно пожежні машини, а також Поліція поруч з консульством.

Раніше Знай писав, спалюють секретні документи? У Києві над посольством Росії видно дим, рятувальників поки не кличуть.

Також ми писали, у Станиці Луганській після дитсадка окупанти підірвали житловий будинок: пожежу гасять під свист куль.

Нагадаємо, на Луганській ТЕС сталася пожежа в результаті обстрілів - 46 тисяч жителів залишилися без світла і води.