Сьогодні, 24 лютого, Росія вночі атакувала Україну. Ворог пішов у наступ з усіх можливих напрямків одночасно, обстрілявши українські міста та влаштувавши низку диверсій. Однак Збройні сили України дають окупантам гідну відсіч.

Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних Сил України

Зокрема, на підступах до Харкова було знищено чотири ворожих танка. Збито шість російських літаків, а в Щасті лягли в український чорнозем одразу півсотні солдатів Путіна.

«За оперативною інформацією Генерального штабу ЗС України, на об'їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки #російських_окупантів», - повідомили у ЗСУ.

Скрін, Facebook Інформаційний супротив

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Скрін, Facebook Інформаційний супротив

Крім того, за інформацією командування Об'єднаних сил, сьогодні, 24 лютого, в районі населеного пункту Щастя знищено близько 50 російських окупантів. Окрім того, в районі Краматорська знищено ще один літак збройних сил російської федерації. Це вже шостий. Об'єднані сили дають гідну відсіч збройним силам рф. Військові підрозділи на своїх позиціях», - додають наші військові.

Також в мережі з’явилося відео боїв на окружній Харкова, як наші воїни знищують танки окупантів.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.

Крім того, Україна розірвала дипломатичні відносини із Росією. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.