Група підлих злодіїв попросила літню жінку помолитися з ними, перш ніж вони безжально пограбували її під час церковної служби, відразу ж витративши її гроші після.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Двоє підозрюваних злодіїв звинувачуються в тому, що просили літню жінку в церкві «помолитися» з ними, коли вони вкрали її гаманець.

На відеозаписі інциденту видно, як дві підозрювані жінки підходять до 78-річної жертви.

Після нетривалого спілкування одна з жінок попросила помолитися з нею, а інша жінка нібито порилася в сумці пенсіонерки і вкрала її бумкажник.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Церква

За даними місцевої поліції, інцидент стався в святилищі баптистської церкви Хіллдейл в Кларксвіллі, штат Теннессі.

Старший пастор церкви Ларрі Робертсон поділився, що, як тільки жертва помацала свою сумочку після інциденту, вона зрозуміла, що щось не так.

Він сказав: "Що примітно, але вона відкриває його, а її готівкові та кредитні картки зникають, і вона розуміє, що її пограбували".

Пастор додав, що після того, як поліція опублікувала шокуючі кадри, інші члени церкви згадують, що бачили злодіїв під час недільної служби за тиждень до злочину.

Пограбування пенсіонерки

Троє підозрюваних жінок спробували використовувати кредитні картки жертви в американському роздрібному магазині Sam's Club незабаром після крадіжки.

Пастор Ларрі поділився: "Я молюся про те, щоб у мене була можливість знову зустрітися з ними. Що я буду вірним і добрим до них, щоб поділитися з ними Євангелієм в надії, що вони довіряться Христу, як своєму Спасителю".

Правоохоронці все ще розслідують інцидент.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в українців грабують квартири.