Російські військові залишають на дорогах нічні позначки. Українців закликали по можливо засипати землею або замалювати символіку. Про це повідомляє "Укравтодор" в соціальній мережі facebook.

Українців попередили, що російські військові залишають на дорогах спеціальні нічні позначки. Громадян закликають замальовувати їх по можливості, засипати землею або використовувати будь-який інший спосіб.

В "Укравтодорі" заявили, що побачивши такі символи потрібно відразу ж повідомляти в поліцію.

Позначки РФ. Фото: facebook

"Закликаємо громадян фіксувати і знищувати подібні мітки на дорогах та інших інфраструктурних об'єктах країни. Це система сигналів, яку використовує вороже російське військо, в тому числі вночі. Замальовуйте їх або присипати землею, брудом, заливайте смолою. Будьте пильні і обов'язково повідомляйте про них поліцію за допомогою гарячої лінії 102", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скрін telegram

Також про дані символи повідомляє окремий загін спеціального призначення "Азов".

Раніше Знай писав, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами

Також ми писали, ЗСУ дали відсіч біля Щастя і захопили в полон нових військових РФ. Бійці ЗСУ продовжують стримувати ворога.

Нагадаємо, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову"