Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що в п'ятницю, 25 лютого очікується найважчий день для України. Однак українські військові готові до всього і захищатимуть будинок. Про це він заявив на своїй сторінці в facebook.

Антон Геращенко заявив, що 25 лютого буде найважчим днем, оскільки ворог планує проривати танкові колони від Іванкова та Чернігова до столиці. Втім, бійці ЗСУ готові дати відсіч російських військовим. Геращенко заявив, що озброєння, яке було передано ЗСУ союзниками України відмінно справляється з ворожою технікою.

Бійці ЗСУ, кадр з відео

"Сьогодні буде найважчий день. План ворога - проривати танкові колони від Іванкова та Чернігова до Києва. Російські танки прекрасно горять при ударі наших ПТУРІВ - Стугні, корсарів і подарунків від наших союзників NWLAW і Джавелінів. Захисники Києва готові!",- написав він.

Скрін facebook

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Антон Геращенко повідомив, що бійці ЗСУ міцно стоять на своїх позиціях і відбивають атаки противника. Так, під Гостомелем українські захисники знищили ворожу колону.

Раніше Знай писав, НАТО скликає екстрений саміт щодо ситуації в Україні: обговорюватимуть питання безпеки.

Також ми писали, Володимир Зеленський закликав українців зібрати всю волю в кулак: "Ніхто за нас не буде воювати".

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ повідомив про прорив на чернігівському напрямку: захоплена ворожа техніка та документи.