Джеймс Остін був в Іспанії в гостях у свого батька і зайшов в сувенірний магазин, щоб купити частування для своїх трьох синів, але не усвідомлював, що купив, поки один з його хихикаючих хлопчиків не показав йому.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Батько купив своїм дітям святкові солодощі, але виявив, що вони мають форму геніталій.

47-річний Джеймс Остін був у Бенідормі, Іспанія, на початку цього місяця в гостях у свого батька Малкольма, коли він вирішив купити частування для своїх трьох синів - Вільяма і Олівера, 13 років, і Семюеля, 10 років.

Менеджер соціальних мереж повернув те, що він вважав «іспанським Харібо» з Candy Shop Diana в курортному місті Коста-Бланка.

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"

Показати ще

Коли Джеймс повернувся додому в Дербішир, він роздав цукерки і усвідомив свій тільки тоді, коли один з його хихикаючих синів показав йому так звану «сперматозоїдну» жувальну гумку.

Цукерки

Джеймс, який одружений на своїй дружині Хелен, сказав: "Вільям в нападі сміху спустився вниз і запитав: "Тато, ти бачив ці солодощі?", а я і Хелен просто дивилися один на одного в замішанні.

"Коли він показав мені сперму, він був в істериці".

Асортимент солодощів для дітей з рейтингом X включав в себе різні гумки, Вагіни, попки і груди.

47-річний чоловік додав: "Мене раптом осінило, що Семюел, можливо, збирається відкрити свою, тому я швидко забрав їх з його кімнати".

Джеймс спробував один, але сказав, що він був огидним на смак, додавши: "Я начебто відкусив його, сказав "Ні", а потім викинув їх все у відро для сміття. Семюель дійсно запитав, куди поділися його солодощі, але я сказала йому, що вони пропали. Хелен закотила очі".

Нагадаємо, що у мережі поділилися рецептом солодких десертів.