Керівництво США запропонувало президенту України Володимиру Зеленському евакуюватися з Києва, який піддається нещадним російським обстрілам. Про це повідомляє видання The Washington Post, посилаючись на американські та Українські Джерела.

За даними журналістів, Зеленському обіцяли надати допомогу в евакуації, якщо в цьому виникне необхідність.

Однак Зеленський нібито відповів, що йому "потрібні боєприпаси, а не транспорт". Раніше американська розвідка називала українського президента "метою номер один", яку мають намір знищити росіяни.

Володимир Зеленський, скріншот з відео

Крім Зеленського в "розстрільному списку" окупантів ще безліч українських політиків, активістів і публічних діячів.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Раніше в соцмережах і ЗМІ активно поширювалися брехливі повідомлення про те, що глава Української держави втік з Києва. На ці інформаційні вкидання Зеленський і члени уряду відповіли відеозверненням, записаним з центру столиці.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що "Не виходьте, не виїжджайте. Метро не ходить": Віталій Кличко попросив киян залишатися вдома. Віталій Кличко заявив, що київське метро перейшло в режим притулку. Потяги ходити не будуть.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко відзвітував про складну ніч Києва. Він повідомив, що зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи. Були сутички, перестрілки. Поранено на 6 ранку близько 35 людей.

Також, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе". Міська влада намагається оперативно ліквідувати всі аварії в місті.