Окупанти націлилися на знищення мирного населення України. Зокрема, на дітей, які не знають, яку небезпеку можуть нести в собі нешкідливі предмети. Бути уважними і не піднімати з землі випадкові знахідки просять у Сумській обласній військово-цивільній адміністрації сьогодні, 26 лютого.

За попередніми даними, диверсанти використовують тактику, яку раніше випробували при захопленні інших країн: розкидають дитячі іграшки, мобільні телефони та цінні речі, попередньо начинивши їх вибухівкою.

Людей закликали бути пильними, і ні в якому разі не чіпати заміновані предмети. У разі виявлення підозрілого предмета негайно повідомте про це правоохоронцям або військовим.

Додамо, що Своєму народу російські окупанти брешуть, нібито проводять в Україні якусь "військову операцію", спрямовану на захист РФ. Серед мирного населення жертв нібито немає, а російські війська "б'ють тільки по військових об'єктах України".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Крім того, російські матері не знають, куди везуть їх синів-строковиків.

Нагадаємо, що учасник "Холостячки" Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко відзвітував про складну ніч Києва. Він повідомив, що зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи.

Крім того, "Не виходьте, не виїжджайте. Метро не ходить": Віталій Кличко попросив киян залишатися вдома. Віталій Кличко заявив, що київське метро перейшло в режим притулку. Потяги ходити не будуть.