Президент України Володимир Зеленський поговорив з Олександром Лукашенком. Раніше з'явилась інформація, що Білорусь буде воювати з РФ проти України.

Про це глава держави повідомив у новому пості на офіційній сторінці в соцмережі Інстаграм. Деталей розмови наразі нема.

Проте, за словами народного депутата Олексія Гончаренка, розмова була досить жорсткою.

Скріншот: Телеграм / Гончаренко

Скріншот: Телеграм / Телебачення Торонто

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Показати ще

"Зеленський попередив Лукашенка про втрати його країни, якщо він ризикне воювати з Україною. М'яко кажучи, виб'ють зуби і зламають ніс.", - йдеться у повідомленні Телеграм-каналу.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Раніше Знай писав, в Україні базуються "сплячі групи" ворога: у Верховній Раді розповіли, як їх виявити і куди звертатися. Українців попередили про "сплячі групи" противника і закликали повідомляти про підозрілих осіб

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про формування Інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які бажають приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами