Стало відомо про те, що в Бердянську під стінами виконкому місцеві жителі зажадали від армії Російської Федерації покинути місто. Перші подробиці.

Відзначається, що в Запорізькій області, а саме в Бердянську, станом на 13:00 на території міста знаходилися війська Російської Федерації. Також, вони зайняли будівлі виконкому та Національної поліції.

Бердянськ, фото: скріншот з відео

Під стіни будівлі виконкому прийшли місцеві жителі, які почали вимагати військових Російської Федерації покинути місто, адже нікого рятувати не потрібно, і єдиний агресор який не дає життя-Володимир Путін.

Вони стоять просто неба з українською символікою, скандують "Україна" та інші гасла, співають гімн. Їм не страшно, що в окупанта є зброя, і їх можуть вбити. Українці йдуть на все, щоб захистити свою землю.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

До слова, в Бердянську російський військовий застрелив місцевого за те, що той не дав йому зателефонувати додому, в Росію.

"Таким ось чином здійснюється так звана "військова операція", метою якої є "захист українців від геноциду", — йдеться в повідомленні.

Зараз темп наступу противника впав, а ракети запускають з території Білорусі.

До слова, зараз там проходять переговори української та російської делегації, де головною умовою України є виведення військ з території України, в тому числі Донбасу і Криму.

Нагадаємо, що ЗМІ заявляють про звільнення Гостемеля воїнами ЗСУ

Раніше повідомлялося, як зібрати "тривожну валізу" і зрозуміти — чи варто бігти: інструкції для українців на випадок НС

Також, РФ почали атаку острова Зміїний на півдні України, але воїни ЗСУ не здаються.